There was an error in this gadget

Digital Time and Date

untuk fivers 2007

salam...
aku dah amik gmbar ngn abg din..
n aku akan upload dari semasa ke semasa..
broadband aku ada masalah skunk..
nak upload mang lambat..
so aku akn upload sket2...
xpe sket2 lama2 jd bukit..
nati banyak r gambar..
utk polls kat sebelah..
ada yg nak taw pasal citer terbaru kawan2, no telefon and emel dorang,korang juz g ke website mrsm kuala krai..
nih dia pnya website http://mrsmkualakrai.ning.com/

kalo korang gna Internet Explorer mayb ada masalah sket nak bkak..so gnalah browser laen..
satu ag..kalo gna wireless kat U or maktab tuh aku rasa agak lembap gak la nk bkak web tuh


then,ni link utk korang kontek ngn senior2, junior2 or members. http://mrsmkualakrai.ning.com

okey...jgn lupa join...senang kita semua nak kontek nati..
hope ukhwah yg kita jalinkan akan berkekalan selamanya.insyaallah..

Sunday, February 15, 2009

bdak2 SPC trial MARA































Russia Program (Medicine)
  1. hazzeeq safin
  2. nazirul mubin
  3. wan mohd haziman
  4. aina syazwani
  5. hasmiera
  6. siti nadiah
  7. mohd faizzudin
Uitm (medicine)

  1. wan mohd hafiz
  2. nor mardiah
  3. nur atiqah

Uitm (accounting)

  1. zul ikhwan
  2. wan abd hadi
  3. wan azmeer
  4. wan mohd izwan
  5. azliza
  6. amira ashri
  7. wan hafizan
  8. bashirah
UTM skudai (engineering)

  1. zulkarnain
  2. nik amir
  3. nasmi
  4. shariff ali
  5. wan mohd naqib

Sheffield (engineering)

  1. mohd fuad
UTP(trial spm)
  1. zuraury
  2. furqan
  3. zul aizat

5 comments:

eVEryOnEcAlLmEdEWa said...

weh, masuk gambar smart sket..
gamba ak pejam mato x yah lar.

banyk sket gambar dak akaun..

eVEryOnEcAlLmEdEWa said...

weh, masuk gambar smart sket..
gamba ak pejam mato x yah lar.

banyk sket gambar dak akaun..

yo said...

ejaan namo ak saloh tu...zulkarnain ejaan dale ic...ejaan dale ketah putih yo....

Kak G kit0 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
noorfurqan said...

owh,buruk giler gmbr..huk3..byk2 gmbr,gmbr 2 jugk apih ambik???dh mulut tutp mcm 2..aduss..(dissatisfied)..