There was an error in this gadget

Digital Time and Date

untuk fivers 2007

salam...
aku dah amik gmbar ngn abg din..
n aku akan upload dari semasa ke semasa..
broadband aku ada masalah skunk..
nak upload mang lambat..
so aku akn upload sket2...
xpe sket2 lama2 jd bukit..
nati banyak r gambar..
utk polls kat sebelah..
ada yg nak taw pasal citer terbaru kawan2, no telefon and emel dorang,korang juz g ke website mrsm kuala krai..
nih dia pnya website http://mrsmkualakrai.ning.com/

kalo korang gna Internet Explorer mayb ada masalah sket nak bkak..so gnalah browser laen..
satu ag..kalo gna wireless kat U or maktab tuh aku rasa agak lembap gak la nk bkak web tuh


then,ni link utk korang kontek ngn senior2, junior2 or members. http://mrsmkualakrai.ning.com

okey...jgn lupa join...senang kita semua nak kontek nati..
hope ukhwah yg kita jalinkan akan berkekalan selamanya.insyaallah..

Sunday, February 15, 2009

wajah-wajah



























































































5 comments:

fMs said...

lorh..ltk gmbr yh ko??
ak ingt kn ade la cter3 trbru ke..
gossip ke...
hak3

Anonymous said...

haha..
boley gop...
nati lpas abis aku ltak suma gmbar aku pikr wt bnda lain lok

Ayie said...

bubuh la caption @ tag kt gamba tuh...bru rock!

wan mohammad hafiz wan razali said...

beres2..
nati aku usahakan lpas aku kumpulkan gmbar2 dar abg din next week

noorfurqan said...

there's only 1 pic that capture me..Akid nyer gmbr..(my junior)..miss him..Lost contact r..