There was an error in this gadget

Digital Time and Date

untuk fivers 2007

salam...
aku dah amik gmbar ngn abg din..
n aku akan upload dari semasa ke semasa..
broadband aku ada masalah skunk..
nak upload mang lambat..
so aku akn upload sket2...
xpe sket2 lama2 jd bukit..
nati banyak r gambar..
utk polls kat sebelah..
ada yg nak taw pasal citer terbaru kawan2, no telefon and emel dorang,korang juz g ke website mrsm kuala krai..
nih dia pnya website http://mrsmkualakrai.ning.com/

kalo korang gna Internet Explorer mayb ada masalah sket nak bkak..so gnalah browser laen..
satu ag..kalo gna wireless kat U or maktab tuh aku rasa agak lembap gak la nk bkak web tuh


then,ni link utk korang kontek ngn senior2, junior2 or members. http://mrsmkualakrai.ning.com

okey...jgn lupa join...senang kita semua nak kontek nati..
hope ukhwah yg kita jalinkan akan berkekalan selamanya.insyaallah..

Sunday, February 15, 2009

suruhanjaya pilihanraya bwp 2007/2008








No comments: