There was an error in this gadget

Digital Time and Date

untuk fivers 2007

salam...
aku dah amik gmbar ngn abg din..
n aku akan upload dari semasa ke semasa..
broadband aku ada masalah skunk..
nak upload mang lambat..
so aku akn upload sket2...
xpe sket2 lama2 jd bukit..
nati banyak r gambar..
utk polls kat sebelah..
ada yg nak taw pasal citer terbaru kawan2, no telefon and emel dorang,korang juz g ke website mrsm kuala krai..
nih dia pnya website http://mrsmkualakrai.ning.com/

kalo korang gna Internet Explorer mayb ada masalah sket nak bkak..so gnalah browser laen..
satu ag..kalo gna wireless kat U or maktab tuh aku rasa agak lembap gak la nk bkak web tuh


then,ni link utk korang kontek ngn senior2, junior2 or members. http://mrsmkualakrai.ning.com

okey...jgn lupa join...senang kita semua nak kontek nati..
hope ukhwah yg kita jalinkan akan berkekalan selamanya.insyaallah..

Monday, February 16, 2009

video yg di buat oleh sek2 ni

video

video ni ayie y buat..ni yg second edition...


kat bwh ni mubin yg buat....ni la yg first edition....
tgk r..
best2..





video

No comments: